KOCAELİ ÇAYIROVA İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Okul Müdürleri Toplantısı

Okul Müdürleri toplantısı, 21/12/2015 tarihinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda Sayın Kaymakamımız Turgut ÇELENKOĞLU’nun da katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda ilçemiz eğitim göstergeleri üzerinde değerlendirmelerde bulunuldu. İlçemizin başarısının artırılabilmesi için yapılması gerekenler hakkında Sayın Kaymakamımız Turgut ÇELENKOĞLU Okul Müdürlerimize her türlü desteğin sağlanacağını belirtti.
2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Okul Müdürleri Toplantısı

26-12-201526-12-2015

 

 

 

 

 

 

 

 

İlçemizin TEOG ve LYS’ de başarı durumları gözden geçirilerek okullar bazında önceki yıllara göre değişimler ve yapılması gerekenler belirlendi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener DOĞAN tarafından ilçemizde marka okulların oluşturulması adına büyük ilerleme kaydedildiği bu konuda her okulumuzun bir net artırmasının bile ilçemize ivme kazandıracağı ortaya konuldu. İlçemiz  Destekleme ve Yetiştirme Kursları ile ilgili durum değerlendirmesi yapılarak katılımın artırılması için yapılacak çalışmalar planlandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener DOĞAN ; Destekleme ve Yetiştirme kurslarında öğrencilerimizin motivasyonunun artırılması ve testlerin ücretsiz dağıtılması, deneme sınavlarının yapılması konusunda her türlü çalışmaların yapıldığını paylaştı. Kaymakamımız Turgut ÇELENKOĞLU, okullarımızda, ilçemizde güvenlik sorunu bulunmadığını,  her türlü desteğin sağlanarak ihtiyaçlarının giderildiğini belirtti.

Okul müdürlerine başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener DOĞAN, okul müdürlerine aynı gayretin devam ettirilmesi temennisinde bulundu.

 

Şekerpınar Mah. Mandıra Yolu Süleyman Demirel Cad. No7 Çayırova KOCAELİ - 0262 658 19 00-02

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.